een ongelukje in de garage

Tijdens de terugweg van Frankrijk, voelde ik dat er iets niet juist was met de auto. Sam vond ook al dat ik verdacht traag reed in de bochten. Toen mijn stuur weer begon te schokken gisteren toch ‘garage de backerrrrrrr’ opgebeld. Ik mocht direct komen.
Eerst Pepijn gaan afhalen in de creche en daar staan twijfelen: doe ik hem ne pamper aan of niet. Altijd gehoord dat een pamper aan terug achteruit gaan is, dus niet.
Bleek dat mijn voorband redelijk kapot was en onmiddellijk vervangen moest worden. Ondertussen de kinderen proberen entertainen. Begint Pepijn te draaien en keren. ‘Moet je plassen?’ ‘Ja’. Allez op weg naar het toilet hoor ik in de showroom plots ‘plop’. Jawel: midden op de vloer een drol van hetzelfde kleur als de vloer zelf. De kaka was door zijn broekje gevallen, langs zijn billen. Ondertussen begon FLoris te wenen bij het onthaal, en riep meneer de backerrrr: het helpt niet. Toen alles opgeruimd was, zei de garagist: vwala nu uwen hond nog.
Heb ik al gezegd dat ze bij garage de backer een goed gevoel voor humor hebben? Verder zijn het overigens fantastische mensen en is het een goede gargage.

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply