Agenda

Ik heb een flauw vermoeden dat wij woensdagnamiddag naar Pierke gaan. Ze spelen namelijk het volgende verhaal:

Omdat Floris, de herder, naar de stad moet om de jaarlijkse pacht van zijn weide te betalen moet Pierke even op de schapen van Floris letten. Hij krijgt er onverwacht bezoek van drie koningen, die op zoek zijn naar de nieuwe, pasgeboren koning van Vrede. Helaas, ook de boosaardige vorst Herodias en zijn niet al te snuggere soldaat Krak zijn op zoek naar de nieuwe jonge koning, alleen met minder goede bedoelingen … Plotseling zijn de drie koningen verdwenen … Gelukkig zet de Ster van Bethlehem Pierke terug op het goede spoor …

Dat mag onze Floris niet missen. Die staat op en gaat slapen met Pierke. We zijn overigens nog steeds op zoek naar een Pierkes poppenkastpop. Iemand?

pixelstats trackingpixel

2 Responses to Agenda

  1. Bie says:

    en, hoe was het?

  2. Veerle says:

    goed, al had Floris een beetje schrik: ‘ik ben niet popje in de poppenkast’.

Leave a Reply