GF 2

De voorstelling in het Scheldeoord van Vrijdag viel letterlijk en figuurlijk in het water. Ik had een geblokkeerde nek, en moest de versterking inroepen van Sam die is komen thuis werken.
Zaterdag werd het gelukkig beter en kon het geplande bezoek aan de springkastelen van de Zuid in het gezelschap van Wout, doorgaan. Het leek me voor kinderen het aards paradijs: springkastelen, peuterspeelgoed én een poppenkastvoorstelling van Rosse Rita.
Normaal mochten ouders niet binnen, maar omdat Pepijn zo klein is, mocht ik mee. Heel leuke voorstelling, waar Pepijn weer zichtbaar van genoten heeft en mama ook.
Ook deze activiteiten, aangeboden door de Stad Gent waren gratis. Zo heb ik dit jaar ontdekt dat het aanbod voor kinderen tijdens de GF eigenlijk heel groot is, en dat, als je een beetje uitkijkt, het ook helemaal niet duur hoeft te zijn. Volgend jaar toch een programmaboekje kopen en wat beter plannen. Wat die dag wel ongelofelijk duur was was de parkeergarage: 4,80 euro voor 2,38 uur parkeren…. Een feesttarief denk ik.

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply