otitis 3

De kogel is door de kerk. Maandag krijgt Floris buisjes. De nko-arts moest daar niet lang over nadenken, ondanks zijn tweede antibioticakuur stonden zijn oren nog steeds slecht. Hopelijk worden de nachten na maandag beter dan deze: Floris is pas na 2 uur in slaap gevallen op een ingewikkelde constructie van kussens en dekens om hem zo recht mogelijk te houden. Om 4 uur moest hij nog een drol plasseren, die dan ergens rond half 5 prinsesopdeerwtsgewijs onder mijn rug vandaan kwam (het zijn nogal eerder konijnachtige dingetjes). Voor alle duidelijkheid. Floris draagt weldegelijk luiers s nachts, maar tijdens het verversen is de drol een eigen leven gaan leiden. Pepijn stond maar 3 keer aan ons bed, telkens gewekt door het gekrijs van zijn broer. Mocht deze posting onduidelijk zijn: 1,5 uur slaap is echt niet veel.

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply