Hendrik (aka Little Houdini) 9 maand

Onzen braven Hendrik kruipt op 9 maanden en trekt zich recht en verkent bijgevolg het hele huis. Hij blijft dus niet meer netjes stilzitten zoals voorheen. Zoals afgelopen dinsdag. Hendrikje goed vastgemaakt in de wipper, terwijl moeder buiten de was ophangt. Moeder komt terug binnen: wippertje leeg. Lichte paniek. Maar Hendrik zit stralend in de gang. Of afgelopen maandag tijdens de autorit van St Gillis naar Gent ergens op de R4. Hendrik huilt al een hele tijd want heeft honger. En als de de Smetjes honger hebben, dan hebben we dat geweten. Pepijn en Floris beginnen op een bepaald moment geweldig te lachen en roepen: Kijk ne keer wat Hendrikje nu doet! Op de R4 kan je moeilijk stoppen, maar vanuit mijn spiegels zie ik Hendrikje op zijn buik liggen in de maxi-cosi. Dus hier weer: goed vastgemaakt in de maxi-cosi voordien, in ruglig wel te verstaan. Experimenten met Duck Tape en Secondelijm zijn lopende…

Hendrik, 9 maand, en nu al last van ‘den draad’.

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply