Mama blij

Nu ja, blij… Ik mag dan wel nen bak Duvel gewonnen hebben, maar voor één keer had ik hem liever niet gewonnen.
Na het plaatsen van de diabolo’s van Floris begon zijn oor te lopen. Eerst kwam er zo bloed uit en daarna leek zijn rechteroor wel de waterval van Coo. Alleen bleek ik de enige te zijn in huis die dat verontrustend vond. Papa vond het allemaal normaal. Zelfs omama vond dat ik niet de bezorgde moeder mocht uithangen. De discussie werd ten slot beëindigd door de papa met het typische zinnetje ten huize van: wedden voor den bak Duvel?
Gisteren moest Floris naar de NKO-arts op controle, en wat blijkt: dat manneke heeft een ferme oorontsteking en moet 2 (!) soorten antibiotica nemen gedurende 14 (!) dagen en zolang zijn oor loopt zalf in zijn oor doen. De dokter heeft ook zijn oor uitgezogen zodat alle vuiligheid er efkes uit was.
Moeders hebben altijd gelijk, altijd …

pixelstats trackingpixel

Leave a Reply