terug thuis

En in ene keer mochten we deze namiddag naar huis. Nochtans had Floris deze nacht nog een serieuze koortsaanval gehad. De bloedwaarden waren goed, en nu mogen we verder doen met medicatie thuis. Gelukkig, want noch Floris noch mama hebben goed geslapen de afgelopen 3 nachten.
Wat hij had, geen idee. De dokters weten het ook niet denk ik. De pediater deze ochtend: ‘we hadden gehoopt dat het driedagenkoorts was, maar dat is het niet’. Wat het dan wel was: joost zal het weten zeker?
Floris is in elk geval tevreden: getuige de immense tricolore (groentenpap – fruitpap – groentenpap) kaka die hij thuis op het verzorgingkussen placeerde. (had amper gekakt in het ziekenhuis – van wie zou hij dat hebben?)
Donderdag telefonisch consult met de pediater. Is een nieuwe rage bij de artsen, die telefonische consulten. Binnen 20 jaar volgen wellicht de msn-consulten :-).

pixelstats trackingpixel

2 Responses to terug thuis

  1. Katrien says:

    Blij dat hij terug thuis is… en hopelijk nu even gedaan met ziekenhuizen en doktersbezoeken he!

    Groeten

  2. CresceNet says:

    Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o CresceNet(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. (If he will be possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll I thankful, bye friend).

Leave a Reply